Categorieën
Nieuwsberichten

100 kunstenaars uit Bernheze

Op 12 en 13 maart 2022 wordt in De Pas in Heesch weer de expositie “100 kunstenaars” gehouden, ik heb van de organisatie een uitnodiging gekregen om mijn werk te exposeren, Hardstikke leuk natuurlijk waar ik graag aan mee doe

12 en 13 maart 2022:

Terug van weggeweest:

‘100 Kunstenaars uit Bernheze’

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart 2022 is het weer zover dan organiseert de BKK (Bernhezer Kunst Kring) samen met “Aangenaam Heesch” het evenement ‘100 kunstenaars’!

Tijdens dit evenement wordt aan kunstenaars/kunstmakers uit Bernheze de mogelijkheid geboden om hun werken te exposeren (of verkopen) in Cultureel Centrum De Pas in Heesch. De grote zaal en het podium zullen beschikbaar zijn voor het tentoonstellen van allerlei kunstwerken; schilderijen, beelden, foto’s, kijkdoosjes, sieraden etc….                                                                                                                                                                                                                            Kortom, een grote laagdrempelige expositie waar je jouw kunstwerken 2 dagen lang kan laten zien aan een groot publiek! Hoe leuk is dat? We willen er een waar feestje van maken met een officiële opening, kunstveiling, muziek, demonstratie en “Sterren op het doek”. Heb jij ook nog een leuke suggestie, laat het de organisatie weten!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar pr@debkk.nl.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chat openen
Stuur een Appje naar Theej de Smid